Saturday, 11 November 2017

Cameron Fair bakal menjadi mercu tanda di Tanah Rata, Cameron Highland

Assalamualaikum semua di sini..semoga sihat wal afiat..Insyallah

Hari ni cuma nak konsgikan sedikit tambahan dari perkembangan terkini di Pekan Tanah..Opss sekarang ni Bandar Tanah Rata tau..

Kenapa? Ok, sambungannya dari Posting yang lepas 


yang mana ada saya sentuh berkenaan CAMERON FAIR.. Ya.. yang Komplek beli belah di tengah tengah Bandar Tanah Rata tu..
 Ye lah.. (Bukan nk promote, cuma nk kongsikan info sahaja ye.. sungguh saya tak dapat apa apa pun)

Sedikit perkembangan dengan gambar. Lebih mudah dilihat rasanya..
Yang gambar di atas tu haa.. dah siap dah pun. dijangka akan dibuka di awal tahun 2018..Moga moga lagi meriah lah lepas ni jika berkunjung ke Tanah Rata, Cameron Highland.

Perancangan yang telah dbuat dan terletak betul betul di tengah tengah lokasi Tanah Rata yang berhampiran dengan Komersial Lot, Gerai Makan, Cenderahati, Hotel, Bajet Hotel, Bank, Pasaraya Mini, Restoran, Klinik, Majlis Perbandaran, Pejabat Pos, 7 Eleven, dan byk lagi..semuanya agak mudah berbanding dahulu kala.


 Harap harap cepat dilancarkan dengan pembukaan pelbagai butik, kedai, restoran dll. Dengar kata akan ada Hotel juga di sebelah atasnya yang mana sebahagian adalah Hotel dan sebahagian lagi adalah Unit rumah Apartment. Di bawahnya adalah tempat Parkir..

Tak sabar rasanya nak berjalan-jalan di sekitar Kompleks baru ni.. Macam mana suasananya pula, adakah seperti di ArandaNova, yang berdekatan Kea Farm tu? Kita tunggu saja nanti...

Wassalam wbth.

Ikhlas berkongsi maklumat, info dan idea dari,
Azai Homestay, Cameron Highland
0133995343