Thursday, 5 January 2017

Buka Muka Buku & Buku Baru di 2017

Assalamuakaikum..

Maaf dah sebulan lebih tak update dalam Blog ni.. Almaklumlah kan dah ada Facebook page. Kan!


Untuk sesiapa yang belum tahu, boleh klik pada link di atas tu yer...

Nak pecah rahsia sikit ni..sebab kenapa sata tidak post langsung dalam bulan December? Ok macam ni.. bukan tak mahu update walaupun terlalu banyak cerita yang boleh saya kongsikan seperti, lokasi tempat baru, kedai baru, suasana sejuk di bulan december, ada juga kejadian tanah runtuh ( tapi tak menggangu laluan atau jalan pun kan?.. tak serius sebenarnya ), hmm apa lagi ye.. Taman Anggur yang mana awal december dah habis..tapi hujung bulan december walaupun signboard beritahu dah habis, tapi masih ada sebab ada yg dapat pergi dan beli lagi..

Ok baik berbalik sebab musabab saya kurang , bukan kurang tak update langsung pun kan.. sebenarnya tempahan Azai Homestay dah penuh, "Full Booked". Jadi, untuk tidak menghampakan pelanggan, saya mengambil pendekatan tidak membuat promosi atau hebahan bagi mengelakkan daripada ada yang kecewa pulak nanti.. walaupun begitu sesiapa yg call atau whatsapp saya, Insyallah masih saya jawab & rekomen pula lagi kepada kawan - kawan homestay yang lain. Kebanyakkan yang tempah adalah sebulan lwbih awal & ada di awal minggu pada bulan December.

Jadi saya mohon maaf yer.. Jadi itu cerita lama..tak mengapa kita buka buku baru di tahun 2017 ni yer.. Untuk Anda!!


Bonus: Untuk makluman, Tempahan 2017 telah pun dibuka. Untuk kemaskini setakan hari ini, Tarikh kekosongan bagi Bulan Januari 2017 adalah:

9hb - 12hb January
19hb - 20hb January
22hb - 31hb January

Jadi, untuk mendapatkan maklumat lanjut sila hubungi kami di:

Zainol - 013.3995343
Cikgu Azlina - 019.5492320

Call boleh, Sms Boleh, Whatsapp pun boleh..