Monday, 2 November 2015

Tempahan Cuti Sekolah kini DIBUKA!!! & Masih dengan kadar promosi

Assalamualaikum wbth, sepertiman ikon diatas, kini kami telah membuka tempahan untuk musim cuti sekolah yang bakal tiba. Disarankan untuk membuat tempahan awal sebelum semua homestay atau hotel telah penuh ditempah.. 

Oleh itu, kami berbesar hati untuk membuka tempahan awal beserta harga promosi yang tiada tolok bandingnya jika dibandingkan dengan yang lain. Harga promosi ini juga adalah sehingga tarikh menginap untuk 31 Dec 2015. Jadi buatlah pilihan yang terbaik & kesesuaian masa anda dan keluarga anda untuk bercuti.

Kadar FLAT RATE  RM200 /malam + REBET untuk melebihi 1 malam

Untuk pengetahuan anda juga, Kadar FLAT RATE ini adalah terpakai untuk semua jenis hari iaitu Hari Biasa, Hari Cuti Umum, Hujung Minggu atau Cuti Sekolah

Oleh yang demikian anda tidak perlu risau lagi tentang Turun Naik Harga atau Harga Melambung apabila sampai waktu puncak. Bagi kami harga Tetap & sederhana itu adalah lebih baik tambahan akan ada Rebet Tunai pulak bagi memastikan kepuasan dan keselesaan anda dengan belanja yang sangat efisyen. 

Pesanan kami, rancanglah lebih awal kerana anda tidak perlu risau tentang harga lagi & segeralah membuat tempahan sebelum ianya penuh. 

Sekian, amigos & selamat malam.