Monday, 23 November 2015

Promosi Tangkap Leleh telah Tamat digantikan dengan Promosi Cuti Sekolah

PENGUMUMAN !!!

Harga Promosi #Tangkap Lelah secara rasminya telah pun TAMAT..


Tapi jangan risau, pihak kami akan cuba memberikan yang terbaik untuk anda seandainya mampu..Insyallah..

Oleh itu, Promosi Cuti Sekolah tetap berlangsung sepertimana yang tertera di blog page kami :
http://azaihomestay.blogspot.my/kadar

Harga patut untuk 1 malam dengan RM200, Mana nak dapat time-time cuti sekolah ni, tambah pula hujung minggu tetiba ada pulak cuti umum. Dah sah harga Hotel, Apartment &  Homestay akan mencecah tinggi. Tapi kami tetap dengan harga mampu bayar. Tambah pulak beri dengan Harga Diskaun untuk malam kedua dan seterusnya...

Tak nak lagi? Sapa tak nak rugi!, lebihan budget untuk bayar penginapan dah boleh shopping kan? dan boleh belanja keluarga makan kan?

Jom bercuti di Cameron Highland...


Hubungi kami untuk kekosongan 013.3995343 @ 019.5492320